fredag 30 december 2011

Shoppizza!

Idag har vi ägnat HELA dagen åt att shoppa. Och då hann vi inte ens igenom alla affärer innan de stängde vid sex. Jisses! Snuden fyndade en massa på Primark, och tyvärr gjorde jag detsamma. Olle inhandlade två till kostymer, en grå och en svart, för sammanlagt £56 pund på rean. Lycka!

Det har regnat hela dagen, som det ofta gör i Skottland, och då är papperspåsar ingen hit att ha sina inköp i. Tyvärr är det alldeles för vanligt... När jag sprang från Marks&Spencers mot Sainsbury's för att möta upp mitt sällskap så brast min påse. Och där stod jag med alla mina kläder på en blöt gata. Trött och hungrig, i brådska efter timmar av shopping. Just i detta ögonblick kommer en tant fram till mig och skyler oss med paraplyet medan hon packar över sina varor i en påse så att jag kan få hennes andra. Tacksammare har jag väl knappast varit någon gång!

När vi kom hem introducerade jag sushi för Snuden i ett litet paket medan vi förberedde hemmapizza. Vi testade att ha jordnötssmör på pizzan, tillsammans med banan, kyckling och cully. Det smakade väl sådär... Nu är vi sjukt mätta och ska snart gosa ner oss i "värmen" och kolla på The Hangover II och Kung Fu Panda II. God natt!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar