fredag 16 december 2011

Bland trådsnuttar och klädesplagg

Jag har spenderat dagen med att sy i köket, lyckades böja nålen på maskinen i farten, och fick pilla lite och byta. Har jag aldrig gjort förut, det var spännande! Olle har vilat hela dagen, men nu är han på benen och skramlar runt i köket. Han blev väl hungrig.

I övrigt har vi nästan packat allt färdigt idag, det känns bra. Och städat lite. Bokat biobiljetter till imorgon också, vi ska se Sherlock Holmes, som Olle har längtat så efter.

Kom på en del roliga saker från igår också - Alan lärde oss ett nytt uttryck: "Fancy a tipple?", som betyder: "Vill du ha en öl/cider/glas vin...". Aldrig hört förut, men användbart och bra att veta. Annat "skoj" var att Megan fick en hel del attention från en uråldrig kroatier, som var lite för handsy när vi var på krogen. Han var bara konstig. Jag pratade också med ett gäng äldre herrar när jag stod i baren och hämtade nästa rundan till vårt bord. Inte mycket ungt folk ute igår, trots att torsdag är student night out, med superlåga priser. Vi var nog på fel ställen...

Omladdningen inför ikväll går väldigt trögt, känner inte för att gå ut alls. Får se om det ändrar sig efter maten kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar