lördag 12 maj 2012

Flyktigt finväder

Det var minsann riktigt soligt idag, och är fortfarande, men i stan åkte vi på en liten kylig regnskur också. Funderar på att gå ut och njuta av det sista solljuset i parken, men för närvarande vilar vi inne efter att ha gjort stan och marknaden.


Åt lite tidig lunch på marknaden i form av laxkakor och sen hutlöst dyra muffins, närmare bestämt kakmonstermuffins. Var ju tvungna att köpa med oss två haggismuffins hem också, toppade med potatismos! Någon minut i micron och så har vi förrätt till middagen sen!




Ska köpa med hem till Ceazar, Angel och lillskiten nästnästa vecka när Emmis kommer!


Flashig utsikt från Partickhill Road på väg hem med fisk från marknaden. 


Stora lönnblad i allén som leder hem till oss (om man går genom parken och skippar mördarbacken). 


Jag blev så lycklig när Olle bestämde sig för de här dojjorna! Limegrönt är en favorit, och de var de billigaste också! Jag insisterade även på skydd och strumpor. Olle insisterade på boll. Det blev STORA påsar. Jag blev lite avundsjuk dock, de hade inga fotbollsskor till mig. Men jag ska ju ändå bara vara läktarsupport. Ska packa läkarväska! Och så kanske ett par pompoms och en vuvuzela?


Som ett brev på posten (bokstavligen) kom dessa härligheter idag, vi som pratade med Bertil om dem imorse. Japp, här kommer posten även på lördagar! Underhållning resten av helgen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar