onsdag 14 december 2011

Frustration är en bra början på jullovet tydligen...

Har just kommit hem från mitt arkeologi-exam. Det gick SKIT! Jag är så arg på mig själv, för arkeologi borde jag göra bra ifrån mig i, men tydligen inte. Allting gick fel, och jag kände det från början men det verkade inte bli bättre trots ansträngningar från min sida. Suck...

Timmarna innan provet spenderades med plugg, och gymbesök för att försöka springa bort lite energi och nervositet. Jag var där i två timmar, men fortfarande nervös, dock helt tömd på energi. Kanske inte världens bästa kombo. Pratade med en kille som hette David i väntan på att få komma in i Hunter Halls. Riktigt trevlig, han satt bakom mig på provet också. Frågade om jag skulle hänga med på puben efteråt, men jag kände bara att jag ville gå hem, äta och sen dra filten över huvudet och ligga och älta mitt fruktansvärda skrivande. Tänkt och nästan gjort, maten är i ugnen (lax med koriander- och pinjenötstäcke + klyftpotatis med kryddsmör) men jag har inte hunnit med att deppa i sängen än, men på nästan alla andra ställen i lägenheten: check!


Middag!


I övrigt idag: jag har bevittnat en man hängandes från en lyftkran pyntandes den lokala julgranen, fick se den i full prakt på väg hem efter provet. Riktigt fin, blinkar och så, men det ser lite deppigt ut där den står för sig själv med kravallstaket i ringdans runt sig. Fanns en fin gran på bibblan också, där jag var en sväng för att printa våra boardingpass.






Julgranar hindrar dock inte gräset från att vara prunkande grönt - i December! Bild från Thornwood Park bakom och nedanför oss. Jag befarar att detta klimat har gjort mig svag, jag frös idag och det var med allra största sannolikhet plusgrader ute, och jag hade långkalsonger. Jag kommer aldrig att kunna flytta tillbaka till Sverige!

Och det är inte över här, det är nämligen inte bara examet jag deppar över, igår när jag tvättade inför Sverige-resan lyckades jag färga mina vita pyjamasbyxor blågrå. Oh joy! Visste att jag inte skulle ha blandat, men vår maskin tar så förbannat lång tid på sig, och det tar himla lång tid att torka i kylan också... På den ljusa sidan hittade jag min försvunna vante  i tvätten, så det jämnar väl ut sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar