fredag 30 december 2011

Hjärngympa på dagis och dans med gelébebisar

God morgon! Tänkte bara lite snabbt upplysa om vad vi hade för oss igår. Vi spenderade dagen på Glasgow Science Centre i Ibrox och tröttade ut våra hjärnor inför kvällen, och när hungern gjorde sig påmind så promenerade vi hem till Partick längs hamnen. Det har jag aldrig gjort förr, så det var trevligt, om det bara hade varit lite bättre väder också... Det blev nachogratäng till middag, och självklart Ben&Jerry's till efterrätt. Cookie Dough för mig, jag hade glömt hur fantastiskt god den är!

Det bästa med Glasgow Science Centre var planetariet, där man sitter bakåtlutad som i en bio som täcker hela taket och så får man se shower om stjärnor och planeter. Det var supermysigt och vackert!


Glasgow Science Centre och Glasgow Tower


Bubblan där IMAX ligger


Olle spelar harpa utan strängar


Utsikten i hamnen över Crowne Plaza och Operahuset




Så frustrerande, man fick aldrig tag i kakan!


Hittar ni ett porträtt av en gubbe någonstans?


Olle och Anna hade kul bland alla barn.





Anna och Olle dansar loss


På kvällen blev det utgång, vi visade Snuden Ashton Lane och mysdrinkade på Nude innan vi begav oss in mot stan och Jellybaby. Jellybaby var okej, men det var en himla kö in, till och med för oss som var på gästlistan, och det var i en väldigt brant nerförsbacken och både Anna och jag hade klackar. Kön till garderoben eller barerna ska vi inte ens tala om, vi dansade med jackor på armen och det blev inga mer drinkar. Bra musik var det i alla fall! Vi promenerade hem runt ett, och nu ska vi snart göra stan och shoppa  järnet!


Glada miner @ Nude, Ashton Lane



@ O2 abc på Jellybaby

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar