onsdag 30 november 2011

Oturen fortsätter...

Så, efter att ha sovit dåligt med regn inomhus tacklade vi tisdagen igår. Och det gick ju bra - NOT! Jag skulle åka och jobba på Pexel klockan två. Kom till tunnelbanan, yttre cirkeln avstängd. Gick på inre, som var mörk och avstängd. Alla som satt på fick då gå av, och så också jag. BÅDA cirklarna avstängda på grund av översvämning OCH power failure! Toppen... Man kanske inte ska sätta så stor tillit till tunnelbanan härefter, det här är ju nämligen det skotska vintervädret. Fick tillbaka pengarna på min biljett i alla fall!

Blev till att ta buss istället. Bussarna är knepiga, och dyra. Kul! Taxibilarna gick skytteltrafik från Partick Station och tjänar säkert multum idag också, eftersom tunnelbanan är stängd på grund av strejk. Jag kom till jobbet i alla fall, precis på minuten, efter att min plånbok spruckit och allt jag hade i den rymt, och busschauffören skällt på mig för att jag inte visste när han skulle komma till Govan.

Helt okej på jobbet i alla fall, satt och pratade med Unen och ett par andra som hade samma undersökning (personalundersökning inom ett företag) fast i andra eu-länder. Jag hade Sverige, började med att översätta manuskript och frågor och så vidare. Fick fem intervjuer av de tio svenska som behövs på hela projektet, så jag var nöjd (det var inte de jag ringde till, verkar vara ett riktigt taskigt företag...). Bytte projekt sista timmen, eftersom jag ringt slut på alla nummer, men ingen svarade, för det var ju sent i Sverige! Pratade med Andreia (portugisisk veterinärstudent), hennes första undersökning gick inget vidare alls, hon hade en lyxvaru-undersökning om motorcyklar i Brasilien. Hon såg rätt färdig ut på tunnelbanan hem.

Idag är jag "ledig" (pluggdag!) fram till fem då jag ska jobba på Nur. Imorgon är det heldag i skolan. Puh! Längtar tills jag får åka hem till Sverige och ta det lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar