tisdag 1 november 2011

Första November - Movember har startat!

Idag är det den första November (bara 4 dagar till min 21-årsdag!) och det betyder att Movember har börjat.  Movember är den månad då alla män skaffar mustasch för att stödja cancerforskningen för prostatacancer. Ska bli intressant att se på Campus, speciellt som det mestadels går 17-åringar här. Hoppas de kan få ihop något litet fjun i alla fall!

I morse var det slut på tråkföreläsningarna i biologi - och vi började med en smäll igen, då en Dr Le Vin föreläste om homeostasis och njurarna. Hon var sjukt snabb! Hon tryckte in en timmes föreläsningsmaterial på en halvtimme. Skönt att få sluta tidigare än väntat, men jag vet inte om jag  (eller någon annan för den delen) riktigt hann med i materialet.

Spenderade extra tiden med Megan i bibblan. Tills det blev brandövning, och vi fick överge byggnaden och traska till Fraser istället. Där blev det mer tjejsnack än plugg där vi satt i solen vid vårt bord, och det kändes riktigt bra!

Efter girltime var det arkeologi för min del, där både Kelly, jag och Frances hade svårt att håla ögonen öppna. Det är så varmt i arkeologisalen, och det blir så mysigt, och Prof Driscoll har en så lugn och sövande röst och takt. Det är som en intellektuell vaggvisa, som Frances sa.

Efter arkeologin plöjde Megan och jag igenom sista datalektionen på 20 min och sen blev jag bjuden på tjejdejt av min kära Alaska-vän, på Ketchup nere på Ashton Lane. De har Skottlands bästa burgare, no joke! Och förmodligen Europas godaste Ketchup. Mmmmm! Tur som man har blev man bjuden på efterrätt också - Ben & Jerry's Chunkey Monkey = perfekt avslutning på en mycket lyckad lunch!


Medan vi väntade på vår mat bytte helt plötsligt musiken från indiepop till "Happy Birthday", och alla i personalen kom ut och sjöng för en mycket röd tjej som satt och åt med sina kompisar. 


 Hur uttalar man den tredje desserten uppifrån? Den skulle jag aldrig kunna beställa...


Kobe beef burger finns på menyn, bland en massa annat gott, men det blev en Black n Blue (en riktigt stark nötköttsburger med ädelost) för mig, och en Ultimate Chicken (med bacon och annat gott) för Megan. Megan tyckte dock att baconet häromkring inte är lika gott som amerikanskt bacon. Mer fett och mer rökig smak tydligen. 


Poppis ställe. Vi fick vänta i 10 min innan vi fick komma in. 


Folkspaning - vi gissade universitetsämne utifrån kläder!


Mumma!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar