måndag 14 november 2011

Hälsovecka - med glass!

Idag började Glasgow Uni's hälsovecka, som kommer att innehålla massor med spännande hälsorelaterade events. I morgon ska jag spendera kvällen i debattkammaren på GUU tänkte jag, och lyssna på drogdebatten de håller där. Ska bli intressant!

En som tar hälsoveckan på stort allvar är Bob. Idag på kemin gestikulerade han mer än vanligt med armar och händer när han försökte illustrera vågor, spektroskopi och funktionella grupper. Han var alldeles svettig på slutet, stackarn. Det känns bättre med kemin nu, vi har revision den här veckan, inför provet, så vi får hoppas att allt faller på plats.

Jag lyckades färdigställa min labbrapport idag också, och jag lyckades få ner antalet ord från ca 1400 till 1200-någonting, och klämde då också in en del nya grejer som skulle med. Bara att hoppas att det går bra, och att nästa labbrapport vi skriver har högre ordgräns!

Nu har vi precis ätit middag - lax med dill- och gräslökssås och ris. Och nu ska jag försöka spotta ur mig en introduktion till min arkeologiuppsats (som också har en sjukt låg ordgräns!) så att jag kan belöna mig själv med lite glass!

   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar