fredag 21 oktober 2011

Oktobersol!

Trots regnförutspåelser fick vi en dag till med höstsol, så skönt! Morgonen började med livlig diskussion om Halloween-kostymer med Megan och Amy innan biologin. Megan undrade precis hur slampigt man klädde sig häromkring. Amy skulle jobba i en barnbutik över Halloween, så hon bör nog köra oslampigt... Vi hade sista virologiföreläsningen igår - skönt tyckte de flesta, Dr B är rätt sövande ibland. Efter bion försökte jag desperat hjälpa Megan med förberedelserna inför hennes biologilabb, hon fick sjukt höga kalorisummor, som jag verkligen inte tror på, men vi lyckades inte klura ut det. Jag gissar att något har blivit fel när hon konverterat från amerikanska ounces till gram eller något sådant.

På arkeologin hade vi Prof Driscoll första gången, och han föreläste om kelter och keltisk kultur, vilket potentiellt skulle kunna vara väldigt intressant, men han är inget vidare på att föreläsa... Han är entusiastisk och engagerad i sitt ämne, men han stammar, säger inte mycket och har ganska konstiga slides. Vi saknar Brophy...

Efter arkeologin sprang jag in i Ben från min labbgrupp på Boyd Orr fiket. Vi känner inte varandra superbra, så det blev en 40 min lång väldigt pressad konversation innan han äntligen hade biologi. Jag stack iväg till kemin tidigt, och gick igenom testtestet inför idag med Charlie innan vi hade genomgång med   Bob. Föreläsningen före oss handlar nästan alltid om matte/ekonomi, men igår hade de ny föreläsare - som lät exakt som DJ! När Charlie och jag smög fram till dörren och såg att det INTE var Dan blev vi jättechockade - det måste vara hans matematikintresserade pappa som föreläser, de lät så lika!

Jag mår fortfarande inte super, så det blev ingen yoga igår. Olle och jag brände fett genom att springa runt och leta efter grillspett i trä. Vi hittade inga. Tydligen finns de inte häromkring om det inte är säsong, lite konstigt. Så vi fick äta grillspett utan spett till middag, så det blev mer en sallad eller vad man ska säga:


Sötpotatischips, squash, grön paprika, halloumi, svampinjoner, spansk chorizo och järpar från förra veckan. Mätt!

Eftersom jag lyckades bra med testtestet igår kände jag att jag var värd en tidning - men det är inte alls samma sak att köpa tidningar här! Jag vill ju bara kolla på kläder, oftast bryr jag mig inte i vad som står. Men här är alla tidningar packade med text, medan svenska tidningar mest har bilder. Irriterande... Något annat vi roade oss med igår var att kolla på filmer på MSN och Youtube, jag lägger ut några länkar: 




http://www.youtube.com/watch?v=I5yX9JX1NGg Norrmän är roliga! Askepott, askepott...




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar