fredag 17 februari 2012

Vänner värda sin vikt i guld!

Idag mådde jag mycket bättre när jag vaknade upp, och nästan inget får mig glad som en Marios-kram! Labben idag var riktigt cool, och hur kunde den ha varit annat; den hette "Experimental Pyrotechnics"! Vi eldade explosiva saker så det bara yrde om det, KUL! Sen bestämde vi oss för att dra till Ketchup och käka lunch, hela gänget! Vi hade så trevligt! Vi var där i nästan två timmar, och var nog lite väl högljudda ibland... Vår kemibänk är verkligen grym, vi hjälper alltid varandra och kompletterar varandra perfekt med olika typer av kunskap, och vi har alltid så kul! Precis vad jag behövde idag! Tänk att tre timmar kemilabb ibland är en av veckans höjdpunkter...


Marios - som var helt till sig idag på labben: jag gav honom ett Alla Hjärtans-kort och vår demonstratör var Dr Grant Hill från våra Kinetics-lektioner (Marios tycker att han är snygg eller nåt). 


André och Jenna (som fyller år nästa vecka på fredag!)


Beth och Joanna, alltid lika bakis efter att ha hängt på Jellybaby hela natten (och kastat drinkar på folk tydligen...)


Bästa citatet från vårt knasiga lunch-snack kom från Jenna: "My dog has more Facebook-friends than me, how sad is that?!"


Alltid lika gött på Ketchup!


Efter lunchen hade jag arkeologi där vi fick leka garbologer: vi fick bygga arkeologiska teorier från sopor. Rena sopor, inga gamla bananskal och grejer, men ändå... Riktigt intressant, och det får en verkligen att tänka på allt man slänger.

Efter arkeologin hade jag möte med min postergrupp, och nu är jag hemma och ska till att börja med min essä. 

Ha en himla bra helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar