lördag 11 februari 2012

Händelserik början på helgen...

Igår var en lång skoldag, med bland annat kemilabb (19/20!), kemiprov (gick sådär) och utvärdering- och diskussionsmöte med The Feedback Loop Group (trevligt). Men, det var långt ifrån det intressantaste som hände:

När jag knallat hem från skolan och kommit hem är det första jag gör att slå mig ner och surfa lite. Första jag ser: Buchanan Street avstängd. Varför? En man (det ryktades att han gick på Glasgow Uni) knallade in på en restaurang på Nelson Mandela Square mitt i stan med en bomb på sig. Olle jobbar bara ett par hundra meter från platsen. Gissa om jag blev lite nervös där! Det gick bra till slut, Olle åkte från en annan station och kom hem lite senare, men killen gav upp och kom ut utan att ha skadat någon runt halv tolv igår kväll. Men otroligt många människor fick evakueras från klockan tre på eftermiddagen. Evakuera city centre en fredag eftermiddag - inte lätt!

http://www.scotsman.com/news/scottish-news/edinburgh-east-fife/man_held_as_eight_hour_siege_at_restaurant_ends_peacefully_1_2111069

Vi spenderade kvällen hemma i sängen, med lyxvärme från elementen och kollade på film och åt härligt smöriga popcorn, i vackert sällskap av mina fina blommor som Olle hade med sig hem!


Vi vaknade just av att det lät som att någon borrade i vår lägenhet. Nästan så! Jag kikade ut genom sovrumsdörren och hej och hå; där satt en massiv byggnadsställning mitt i vårt köksfönster. Jag backade sakta in igen och såg till att klä på mig innan jag knatade till badrummet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar