fredag 3 februari 2012

Med solsken i blick...

... har jag gjort dagen idag! Hur skönt som helst, även om det har varit lite kyligt. Marios och jag fick 20/20 på labben idag igen, och på lunchen efter det blev det solskenspromenad in till stan och sen tillbaka genom Kelvingrove Park för arkeologitutorial, med samma galna grek (som skulle in till stan och klippa sig). Efter arkeologin med vårt alltid lika härliga fredagsgäng så gick jag tillbaka till stan och gled omkring i väntan på att Olle skulle sluta. 


Med min fina Marios i solen


När han äntligen fick sluta så blev det dubbeldäckare till IKEA (tror vi stannade vid varenda hållplats och rödljus i hela Glasgow, tog hur lång tid som helst!). På IKEA blev det middag (och lunch för mig) med korv i bistron, som jag har saknat den! Lingondrickan med, så himla god! 


Annat ätbart på IKEA Glasgow

Vi tog ett varm i affären också, en massa servetter och ljus blev det. Och så glas förstås, det går ej att undvika.. 

Vi handlade knäckebröd, bullar, Ballerinakex och (till min omåttliga glädje) kaviar i bistron innan vi tog bussen hem. Nu ligger trött Sara i sängen och måste sova eftersom rörmokaren kommer med ny dusch imorgon bitti. Och resten av helgen blir det storstädning och råplugg! 


På väg hem från stan


Kelvingrove Park






Uni










Påskliljor och en massa andra vårblomster i backen ovanför fysikhusen


God natt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar