lördag 3 december 2016

Frostig lördag

Idag har vi som sagt runt 10°C ute och det är för varmt att gå med jacka en längre stund. Förra helgen var det dock så tjockt med frost att det nästan såg ut som snöat lätt ute, precis som vi vill ha det! Solen sken senare under dagen också, så jag lyckades lura ut Olle i finvädret för en sen lunch på Kember & Jones, dit Olles syster Anna gett oss vouchers. 



Frostigt hemma på morgonkvisten...




...och strålande sol på universitetet senare under dagen!



Olle hittade en udda dedikering - de brukar ju vara på parkbänkar, men den här gubben var mer sugen på en fågelholk.


Jag hade sprillans ny välgörenhetsjacka med lämpliga handvärmarfickor.



Kember & Jones bjöd på världens mumsigaste sallad och en enorm sausage roll till lunch - jag mumsade i mig en hel ost (med lite hjälp från Olle), samt all sallad och generöst med pinjenötter och hemgjord pesto. Helt otroligt gott! Olle käkade dagens special: en sausage roll med blodpudding i, serverad med skitgod och även den pestosvängd bönsallad och hemgjord cranberry- samt apple sauce. Så gott, väldigt lyckad lunch - tack svägerskan!




Olle bestämde sig för att beställa en handvärmar-mocha innan vi gick också. Godaste kaffen vi någonsin druckit - perfekt blandning av varm choklad och kaffe; inte så mycket kaffesmak för mig, och inte alls lika söt som en vanlig varm choklad. Bästa kombon!



West End var julpyntat på väg hem, och Olle blev trots att han var så mätt lite småsugen på en minihaggis... "De är så sööööööta!".



Mer julgrejs hittades på HB (men de fick inte följa med hem). Jag veto:ade Olles lust att köpa och slå ihjäl en tomte, och jag fick inte ta hem en choklad-snögubbe. Oavgjort, helt enkelt.

Kvällen spenderades på soffan, för om man sover där hinner man med många filmer.
Vi somnade dock innan nr 2, men vi hann med Nerve först! Riktigt bra. 

Filmsnacks/seeeeen middag (vi stod oss för länge på K&J-lunchen, så det blev ingen riktig mat).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar