söndag 22 januari 2012

Helveteslördag och supersöndag

Gissa vilken av dagarna vi spenderade utomhus... Igår rände jag runt med min sjukling över hela West End för att hitta en frisör till den långhåriga stackaren. Promenaden inleddes med sol och mild vind, fast det var mulet och vi fick lite lätt regnfall. Typiskt Skottland. Någonstans längs med Byres Road slog vädret om och promenaden blev helt plötsligt till ett gatlopp. Vid den här punkten blev det första bästa frisör, och det blev riktigt bra. Nu är Olle korthårig igen och en skotsk snubbe med sax är £8 pund rikare. Grymt!


Tur vi hade mycket energi i kroppen inför gatloppet... Det blir mycket pannkaka hemma hos oss, men det är för att vi nästan jämt har slut på bröd av någon anledning. Igår blev det kanelpannkakor, Olles favorit!


Lite produktiv var jag igår i alla fall...




Igår kväll blev det inte mycket gjort, vi såg en icke-amerikansk Tom Hanks i The Terminal och somnade sedan med magarna fulla utav popcorn. Idag däremot har i alla fall jag varit mer produktiv, sjuklingen har spelat spel och fokuserat på sitt välmående inför jobbet imorgon. Jag har städat och rensat som en galning, planerat mat och handlat, tvättat typ 4 maskiner, sytt och putsat rent spis och dusch till perfektion. Jag är mäkta stolt!


Stärkande frulle innan jag gick lös på lägenheten... Inte för inte man har jobbat på fik!


Min före detta skämsruta är nu min glänsande pride and joy! Om ni tycker detta var välgjort skulle ni se duschen!


Min belöning för att ha städat i en dag: kycklingpasta med mozzarella och ruccola. (Och en pånyttsmutsad spis...)

1 kommentar:

  1. Måste du ha blid på så mycket mat? man blir ju hungrig!!

    SvaraRadera