söndag 29 januari 2012

Födelsedagsfirande färdigfinansierat

Idag har jag skypat med pappsen, Eva och Emmis igen, och hade glädjande besked till i alla fall en av dem: idag köpte jag nämligen en resa till Corfu, Grekland i slutet av maj till min syster i 18-årspresent (hon fyller stor den 22 april, samtidigt som far min!). En vecka kommer vi att chilla på beachen och bara ta det lugnt när vårterminerna har slutat för oss båda. Kommer att bli så skönt!


Taskiga bilder, men men...



Har pratat med min älskade Snud också, om än bara via Facebook. Känns som det var jättelänge sedan hon var här och skakade rumpa med mig på diverse krogbord i Glasgow, och jag saknar henne multum! 

Har inte hänt mycket annars här idag, Olle knåpade ihop poor knights till mig till frukost imorse, mycket uppskattat! Därefter har vi bara suttit i sängen, jag har sytt och Olle har pysslat med datorn.



Nu har vi nyss varit och handlat och lagar nu middag: Olle har fått sin vilja igenom (jag får ju faktiskt äta musslor rätt ofta) och idag blir det potatis- och purjolökssoppa till middag. Jag får väl spara mig till efterrätten; jag multitaskar  ihop potatisscones as we speak! Till dem blir det vipsad grädde och svartvinbärssylt som vi köpte på marknaden igår. Mumma!


Gårdagens efterrätt: chokladglass med choklad!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar