söndag 13 april 2014

Resfebern sätter in

 Dags att blogga och ta en paus i pluggandet innan Olle stjäl datorn för att titta på Giffarnas match senare! Jag har de senaste dagarna försökt (men inte lyckats så bra) att plugga så mycket som möjligt innan jag far till Sverige nästa vecka (japp, jag har som vanligt just åkt på resfeber), så ingenting speciellt intressant har hänt i helgen. I onsdags gick pluggningen åt skogen då jag körde ett hårt och långt pass på gymmet och avslutade med simning. Jag var hemma vid lunchtid efter mina träningstimmar, men fick ingenting gjort förrän efter middagen då jag råkade somna av trötthet! 

Jag hann ta ett bad innan jag somnade, och det var så skönt! Det bidrog kanske
lite till den oplanerade tuppluren? Med mina trötta muskler kände jag mig
lite som herrarna nedan:



I torsdags hade jag äntligen min intervju med labbet i Holland. Allt gick prima och de var redo att sätta igång med kontrakt på en gång, men jag ville prata lite med min handledare först. Hon sa att andra studenter varit där och att det hade gått lite si och så av olika anledningar, så jag har fortfarande inte helt bestämt mig, men jag måste definitivt skynda mig med det! Jag är så nervös eftersom vårt Masters-projekt är värt 40% av vårt slutbetyg när vi går ut, och jag vill göra något som förbättrar mina chanser att gå ut med ett fint betyg så klart...

I fredags var jag på gymmet igen och sedan bara ensam hemma tills Olle kom hem efter sin after work. De hade haft det riktigt trevligt som vanligt, men Olle kunde ta av sig skorna själv den här gången! Han var inte ens bakis igår morse, han var snäll och följde med mig till tandis vid åttasnåret. Den lilla 5-minutersundersökningen kändes inte speciellt värt det när vi var tvungna att vakna så tidigt och promenera en kvart i ösregn dit och hem, men det är i alla fall gratis! Jag hade som vanligt inga hål eller problem, jag är så stolt!


Det har ösregnat i helgen, men i veckan var det så här fint
väder ute!

Det gillar vår lilla hemodling så klart.

De är förstås uppätna nu allihopa, det räcker att Olle måste
komma ihåg att vattna våra övriga växter!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar