måndag 21 april 2014

Påskafton

Jag spenderade årets påskafton först med att mysa med hundarna i sängen och på promenad i skogen, och sedan med att se mig omkring i Bollnäs med päronen då vi letade efter presenter till lillasyster som fyller år till veckan (visst, det kanske handlades lite till mig också!). 


Morgonmys med trött vovve.


Landmärke i Bollnäs.

Jag fick glass också! I gengäld bjuder jag på mina bara
bleka ben i bakgrunden...

När vi kom hem var det fortfarande otroligt soligt och varmt, så eftermiddagen spenderades fortsatt barbent utomhus med vovvarna. Jag satte mig och solade och lyssnade på en podcast vilket drev Ceazar till vansinne då han tyckte att vi skulle leka eller åtminstone sitta inomhus och kolla på TV... Resultatet av min lilla eftermiddags-press blev solbränna. Min överkropp är för nuvarande mer röd än det grisrosa/bleka originalet. Skönt att kunna fara hem till Sverige på solsemester över påsken! 



Den här lilla ökenråttan ÄLSKAR sol.

Min solbädd.


Ceazar var rastlös...


...men gav sig till slut.

Klart man måste dela bädd med matte!


Det blev kall middag denna soliga dag, pappa och jag gjorde sushi med tonfisk, räkor och grönsaker och jag misslyckades totalt med att rulla i svarta sesamfrön, men lyckades rätt bra med mina vanliga rullar, medan pappa skedade risbollar.


Ta-da!

Pappas mästerverk.


Mina mästerverk!

Jag åstadkom andra mästerverk igår då jag äntligen slog in alla paket vi handlade i Bollnäs (och på vår lilla tripp till E-Center igår). 


Systers.

Pappsens.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar