söndag 13 maj 2012

Stormmys

Ligger nedbäddad i sängen och försöker få upp värmen medan stormen ryter utanför fönstret. Vinden har tilltagit i styrka sedan imorse, och nu regnar det mer också. Tur att jag insisterade på ett besök till affären imorse. Ska spendera dagen här i värmen under täcket med att läsa tidningar, och sen ska jag minsann baka muffins. Var ju en hel vecka sedan jag bakade! Ve och fasa!

Blev samma sak till middag som till frukost imorse: smaskig fiskpaj! Köpte fisk på marknaden igår, och Olle fixade sås av vin, grädde, senap och dill och så toppade vi med pressad potatis och skjuts in i ugnen! Lika god idag! Och så blev det ju inte en sämre start på dagen av att man fick nya Ben & Jerry-smaken till efterrätt. Halva priset på Sainsbury's. Sista burken, Olle grävde långt in i den isiga kylen...


Viktigt med en bra start på dagen! Och jag måste lagra extra reserver, för ikväll blir det potatis- och purjosoppa till middag, och det är ju som bekant ingen favorit hos mig. Olle däremot, älskar't!


Räknar ner nu, bara drygt en vecka tills lillasyster kommer, och 14 dagar tills vi kan glassa på en strand i Grekland! Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar