torsdag 24 maj 2012

Oj, oj, oj...

Idag blir det inte mycket uträttat här i Glasgow, Emma och jag var ut igår kväll och det kanske blev lite för mycket i drinkväg...

Igår var en helt fantastisk dag rakt igenom. Började med härlig segmorgon hemma och sen åkte vi ner på stan där det var packat med folk som liksom oss hade sommarkänslor och promenerade barbenta mellan affärerna. Emma shoppade lite på Primark och vi bosatte oss ett tag på skovåningen på New Look, och sen mötte vi Olle för lunch på en solig trappa utanför hans jobb. Det blev "kaffe" från Starbucks, isiga kaloribomber! Och så introducerade vi Emma för enpundsmackan från Greggs med Cheese & Pickles som hon inte direkt hade höga förväntningar på, men hon blev övertygad som alla vi andra!

Efter lunchen gick vi en sväng alla tre och bara mös, och pratade lite med Olles kollegor. Och sen shoppade Emmis och jag lite till innan vi gömde oss i en sval biosalong och garvade till American Reunion. Passade perfekt, för filmen slutade precis när Olle slutade, så vi åkte hemåt tillsammans.

Väl hemma blev det middag i form av pasta med sparris och jätteräkor i kokoscurry innan vi började blanda drinkar så det stod härliga till. Efter ett tag kom Beth och poppade med oss och sen åkte vi ner på stan och intog shotsbaren Tingle.


Vid midnatt gick vi vidare till Octopussy och svängde våra lurviga. Och spelade Twister med några andra festprissar. Vi kom hem i en taxi runt tre och väckte förmodligen hela huset, stackars Olle! Vi fick visst med oss en låda strips med ost från stan innan vi drog också, så den åt vi upp innan vi gick till sängs.

Imorse hittade vi en massa ost i bäddsoffan Emma sover på, och en stor glasbit! Illa... Och idag har vi spenderat dagen med att röja undan röran och vi har solat i parken ett tag innan Emma fick allergiproblem och vi fick gå in. Nu börjar jag känna mig som en riktig människa igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar