torsdag 17 maj 2012

Stor dag idag!

Om fyra dagar kommer min lillasyster hit! Jag är alldeles rastlös och har svårt att fylla dagarna med något konstruktivt, men igår var jag i alla fall en duktig fästmö och fixade supermackor till middag och gick till stan och hämtade Olle efter jobbet och var sedan supporter när han och de andra killarna från Hudson spelade fotboll mot ett annat företag. Det var kallt, men pojkarna i avbytar-"båset" var trevliga och de spelade bara i en timme, så det var inte så farligt. Jag tappade räkningen av mål efter ett tag... Olle fick stå i mål en sväng också, gjorde en del coola räddningar.


Det var galler och nät överallt, svårt att ta bilder. Men så här såg det i alla fall ut. Liten plan med små mål, 5 mot 5 i vad jag tror var en tight match...

I övrigt om dagarna händer inte mycket som sagt, det är omväxlande sol och regn, men idag ser det inte ut som att solen orkat kämpa sig fram. Jag tröstar mig med glass till frukost, medan jag önskar att min bästa vän, Anna Snuden Sundberg, var här och kunde dela den här glassen och dagen med mig!


Jag och min numera 22-åriga Snud! Blir till att fira när jag kommer hem! Hörde jag glassfest? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar