lördag 3 mars 2012

Framtiden säkrad

Igår fick Olle reda på att han kommer att få fast anställning på Hudson! Jag visste väl det... Vi firade med choklad och kvällspromenad igår, fast vi egentligen hade tänkt åka och klättra.

Jag hade en kort dag igår, Marios och jag var klara med labben efter en och en halv timmen (19.5/20), så då blev det hemgång för min del, jag hade ju arkeologin tidigare i veckan. Väl hemma spenderade jag eftermiddagen med att mumsa popcorn till lunch skypa i timtals med min bästa Snud. Vilken dag som helst blir härlig om man får prata med Anna!

Imorse vaknade jag av att Olle frågade mig hur mycket små handdukar kostar. Jag var ju inte riktigt vaken, lite smått halv-groggy, så det tog långt tid att svara, men innan jag hann svara hade Olle (som inte vanligtvis är den morgonpiggaste typen) flugit upp ur sängen och tagit på sig jacka. Vi skulle tydligen ut på morgonpromenad... Jag tror hans sockerchock från chokladen igår blev fördröjd, hur annars kan man förklara att Olle ville ut i regnet klockan 08.20 en lördagmorgon?

Nu har vi ätit frukost och fyllt på med energi efter morgonpromenaden runt Broomhill, så nu ska vi snart bege oss ut igen, på nya äventyr!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar