söndag 18 mars 2012

Vårväder och barfota!

Älskar när man kan gå barfota i ballerina! Då är det vår! Idag har det varit jättevarmt hela dagen, nästan ingen vind, och folk går klädda i sommarkläder ute. Lite kyligt i lägenheten som vanligt, men i sovrummet har det blivit riktigt varmt nu när solen ligger på. Då är det bara att öppna gardinerna och njuta!


Stärkande frulle för sjuklingen och hans pussling innan vårpromenixen: äggröra, Statt-style! Det var ett tag sen jag gjorde det, men det blev lika bra som det blev när man jobbade som frukostvärdinna på Statt, är väl som att cykla kanske... 


Vi har en liten bit av Japan i vår park.


Italiensk gelato på Nardini. Jag åt en kula belgisk choklad i chokladdoppad strut och Olle fick en kula Toffee Fudge och en Creme Egg i bägare. Medicin för halsen, sa han. 


Massor med folk överallt idag, och mycket trafik (Mors Dag här idag). På väg till Botaniska (där bilden är tagen) gick vi förbi Oran Mor där jag igår fick veta att Robbie Coltrane (spelar Hagrid i HP-filmerna) brukar ta sin fredagsöl. Nya fredagshänget? 


Grattis på denna skotska Mors Dag alla mammor! 

Vi har varit ute på promenad, men det blev inte så länge för Olle är ju sjuk stackarn. Men vi fick i oss en glass från italienska stället Nardinis i alla fall, och hann med ett besök på Ashton Lane's lilla söndagsmarknad. Jag har gjort klart sista webbaserade inlämningen till arkeologin också, och svarat på lite frågor på PW. Nu håller vi på att laga middag, det blir gräddstuvad pytt idag, på alla rester från veckan. Härligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar