måndag 13 juni 2016

Linn Park

Förra torsdagen gick jag till jobbet med Olle, hela vägen till stan, och efter det var jag ute och vandrade i ca två timmar till! Tvärtemot strömmen av folk på centralen som klev av för att gå till sina jobb, så hoppade jag på ett tåg åt andra hållet och for till en massiv park strax utanför Glasgow. Där strosade jag sedan omkring i ca två timmar som sagt, i skogarna, på ängarna, på naturstigar längs med ån... Mysigt värre i solen, och en hyfsad work-out med så mycket uppför och nedför (nästan lite Järvzoo-varning!). Det fyllde även sin funktion som distraktion, eftersom jag var livrädd för att äntligen få mitt betyg i torsdags.

Nyvaken med laddad för en vandringsdag helt solo.

Varken vädret eller parken svek mig, jag hade en superdag!




Så många stigar och ställen att välja på, och så mycket trevligt folk att snacka med på vägen.


Ängarna avbröts av skogen, och skogen avbröts av ändlösa ängar. Till det blev skog igen.



"Lite" vatten lyckades jag också hitta.








Jag följde floden ut ur skogen och tillbaka till civilisationen.



Som sagt vandrade jag runt för att undvika min skolmejl, men det var inget jag behövde oroa mig för skulle det visa sig. Som sagt var Richard väldigt nöjd när vi sågs i fredags, och jag har fått massor av beröm av familjen, vänner och av främlingar då det kommit upp i konversationer. En BSc Honours av klassen 2.1 (näst högsta) + en MSc går jag ut med, och det känns ganska bra! 

Kursbetygen såg riktigt bra ut också, dem fick jag i fredags. Förvånansvärt höga betyg på vissa kurser, som Core Skills t.ex. A på den, och resten bara A:n och B:n. Skönt att avsluta hyfsat starkt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar