söndag 22 juli 2012

Hej igen!

De senaste dagarna har varit lite upp och ner, därför har det inte blivit några inlägg. Men jag hörde att svärfar saknar mig, och frågorna haglar på Facebook, så nu ska jag ta mig tid att jota ner lite information.

Vi fick lägenheten! Kreditkontrollen gick finfint som förväntat och vi skrev under kontrakten i torsdags kväll. Jag hämtade nycklarna på fredag. Så nu har vi åkt tåg till och från Bearsden några gånger, eftersom mäklarfirman låg där. Gör ju inget, mysigt att åka tåg! Och så tar det bara tio minuter...


No more! Har tagit ned mina små anslagstavlor och vårt träd i hallen. Nu är det bara småblommorna kvar, de är pilliga men några har haglat ned och mött sin död på hallgolvet i alla fall!



Jag har packat en massa grejer (stal en hel hög gratis Metro-tidningar på tågstationen, såg nog lite kul ut), och vi började flytta saker i fredags kväll när Olle kom hem från jobbet. Vi har tre minuter mellan våra två lägenheter, så vi kommer att ta allt själva. Vi har redan kånkat en massa IKEA-kassar, två bord, byråer, stolar mm till vårt nya hem.


Min starka teveliknande gubbe!


Fast ska jag vara ärlig känns inget av ställena som hemma just nu, vilket är en av anledningarna till att det inte har blivit några inlägg eller foton. Vi bor ur lådor i vår gamla lägenhet, och den nya är består mest av en salig röra av nedflyttade grejer, och känns inte inbodd än. Kanske nästa vecka...

Vi har träffat (läs: fått en del konstiga blickar) av grannar också, speciellt en liten svartvit kattkrabat som håller stenkoll på oss när vi släpar saker upp och nedför slänten och över parkeringen.

Idag har vi inte flyttat något ännu, det är riktigt ruskigt väder ute, så vi funderar på att försöka hålla oss inne idag. Inga problem för Olle vad det ser ut, han tycker mest att det är skönt att gosa ned sig i sängen med paddan, jag är superuttråkad redan! Så blir det när man är ledig för länge utan något vettigt att göra...

Men igår fick jag gå på utflykt i alla fall, vi bestämde oss för att ta en kvällsprommis i duggregnet, och stannade på Morrisons en sväng för att kolla vad vi missar som alltid handlar på Sainsbury's. Vi hittade en del intressanta saker...


Lite trevlig graffiti i parken. 


Någon konstig sorts syren som fortfarande blommade och så mina favoritblommor som finns överallt i regnbågens alla färger häromkring. 



Partick Burgh Hall. 


Laxkött?


Vet inte vad detta är, och vill heller inte veta eller testa... Burken ska i alla fall kokas i en halvtimme innan man kan äta innehållet. Okej?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar