torsdag 12 juli 2012

Fingers crossed!

Igår var jag först på två visningar själv vid fyra, mitt i stan. Den första var fel lägenhet. Kul! Men sen fick jag se den andra, och den var väl helt okej, den första lägenhet som jag känt att jag skulle kunna tänka mig.

Länk till bilder av andra lägenheten i stan

Men sen hittade vi the one! Den ligger två stenkast från vår nuvarande lägenhet, och den är AMAZING! Precis vad vi letade efter! En tvårummare, stort och nytt kök (med diskmaskin & torktumlare vid sidan av den obligatoriska tvättmaskinen)! Härligt område, ordentliga fönster, mycket förvaringsutrymme, badkar... Den vill vi ha! Problemet är att vårt kontrakt inte går ut förrän i September, och inflyttningsdatumet var nu. Och, det fanns två andra spekulanter. Det var ägaren till lägenheten som hade visningen, en äldre dam. Hon hade sitt otroligt gulliga barnbarn med sig. En liten kille med linblont krulligt hår & ljusblå ögon. Han var så gullig! Säljknep? Han hade handen i byxan hela tiden dock... Märktes att det var en liten pöjk!

Så nu hoppas vi bara på att vi får den här, det skulle vara så härligt och skönt! Jag ska ringa idag och försöka prata upp oss lite mer inför kreditkollen. Vi har ju trots allt inkomst från lägenheten i Sundsvall med! Vi verkade stå bra emot de andra spekulanterna dock, den första killen skulle förmodligen inte ha råd, och det äldre paret ville bara bo i ett halvår och hon letade ju efter någon som vill bo där länge.

Länk till (hoppas hoppas!) VÅR lägenhet!

Om vi får den här gudagåva till lägenhet kan två-tre personer sova hos oss samtidigt! Bara så att eventuella besökare vet! Håll alla tummar, det här var en vinnare! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar