lördag 28 juli 2012

Härligt!

Idag var det en riktigt fin dag! Vi inledde den med pyssel i nya lägenheten vid elva och när vi blev hungriga gick vi mot marknaden. Men, tanterna med fiskkakorna/burgarna var inte där idag, så vi tittade runt lite men sedan tog hungern över och vi gick och käkade oss mätta på pasta och vitlöksbröd på JJ's.


Handlade bara en liten bit chokladfudge på marknaden idag, kanske bättre lycka om två veckor! 


Meatball Marinara - alltid lika smarrigt!

Efter maten promenerade vi in till stan genom soliga Kelvingrove och sedan vandrade vi mest omkring på stan innan vi gick en lång, kringelkrokig väg hemåt. När vi närmade oss Partick trodde jag att jag skulle kollapsa, mina ben var så trötta! Men jag överlevde. Vi hade en väldans tur också, för precis efter att vi kommit in och lagt oss tillrätta i sängen (som är i princip den enda möbel vi har kvar här nu) började det att ösregna ute! Nu har vi precis ätit någon sorts middag i form av potatisscones med sylt och grädde, och snart måste vi lägga oss, det blir tidig morgon i morgon!





Hittade en ny liten undanskymd park i stan. 



Ny amerikansk godisaffär med absolut ingenting vettigt i godisväg... Var är Biggans när man behöver det? 



Precis som vi!


"Baby G" spelade i stan, en liten kille som sjunger och spelar AC/DC. Han var rätt duktig, och väldigt söt så klart, men jag kunde knappt hålla mig för skratt när han sjöng: "Lock up your daughters, lock up your wives...". 



Kelvinbridge, på väg hem nu...



Haha, var inne på Peckhams och kollade alkoholutbudet och hittade denna fantastiska mix: fyra skotska öler, en gjord på sjögräs, en på ljung, en på tall och så en på fläderbär. Vågar man smaka?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar