måndag 16 april 2012

Fullt av förberedelser!

Lyckades ta mig igenom ett tre timmars jobbpass idag, utan att nysa i telefon eller på kollegor. Hostade dock en del, och hinkade vatten för att inte tappa rösten. Fick dock två intervjuer och nu är vi snart halvvägs på Onkologi-projektet. Jag och en ny tjej som också hette Sara som jobbade idag. Kände att jag var tvungen att jobba trots sjukdomen, jag måste håva in cash innan systeryster kommer och hälsar på, och innan det bär av till Grekland och Sverige.

Nyste av mig på tunnelbanan till skolan, för sen var det dags att knipa igen när jag körde yogapass. Efter det knatade jag trött hem och satte i mig lite lunch/mellanmål innan jag körde mer förberedelser: arkeologiplugg inför exams nästa vecka. Börjar komma otrevligt nära de där tentorna...

Nu sitter jag och utnyttjar datorn i pausen medan Olle duschar - Giffarna vs. IFK Norrköping på webradio här hemma. Jag spenderade första halvlek med att baka en gigantisk dubbelsats chokladbollar till Josies Aussie-middag i kväll, och så har jag piffat händerna för att matcha blingringen nu när det vankas finmiddag hos favorit-Aussien på Murano Street Student Village. Ska bli så kul! Men tyvärr blir det ingen utgång för Olle och mig, jobb och mer plugg vankas i morgon. Hoppas alla får en trevlig kväll!



Försöker väl göra blinget rättvisa i bilder då, men jag garanterar att det glittrar mycket mer i verkligheten. Svårt att fånga med mobilkamera tydligen...


Får komplex för fingrarna när jag ser dem på bild! Finns det något sätt man kan ta kort på händer utan att fingrarna ser ut som bleka skotsk korvar?!



Liten present till middagsvärdinnan för kvällen. Representing Sweden med lite wienerbreads!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar