onsdag 9 oktober 2013

Skottväder

Jag ligger här inne och väntar på en bra tidpunkt att gå ut, det växlar helt galet idag, mellan svart himmel och ösregn till strålande sol. Vinden är med i alla väder dock, bara att sätta upp håret!

Jag har försökt att plugga lite nu på morgonen/förmiddagen men det går segt. Det gick bättre i måndags, då pluggades det ordentligt! Tyvärr var det anteckningar jag förde, istället för essän (som jag borde hålla på med men ännu inte börjat med). I kväll ska Olle och jag på konsert så då blir det inte mycket gjort, och i morgon labbar jag hela dagen... 

Dessutom verkar det bli ännu mer att göra nu, jag har ju en labbrapport som ska skrivas och om jag har tur måste jag även börja fila på ett vetenskapligt CV och personliga brev till olika institutioner för att se om de vill ha mig under ett år. Jag blev nämligen inbjuden till en intervju på måndag angående praktikåret mellan 3:e och 4:e året, vilket skulle ge mig en MSc när jag går ut, samt ovärdelig erfarenhet och möjligen lite lön. Jag är skitnervös så klart, men det ska förhoppningsvis gå vägen. Jag kommer att vara ett vrak på söndag!

Under helgen som var satt jag trött och funderade hemma medan jag väntade på att Olle skulle komma hem, och det slog mig plötsligt att det bara är en månad till min födelsedag, och Olles så klart! Detta betyder i sin tur att vi snart ska fara till Sverige, först till Göteborg för att fira födelsedagar med Olles familj och sedan till Hälsingland för att fira jul. Gud vad jag längtar! 

Att bero på födelsedagar och jul: jag köpte mig själv en
tidig present i helgen när jag på en promenad hittade den
här godbiten!

Kunde inte låta bli, den är så söt! Olle asgarvade när jag kom hem...

Jag vet att det är tidigt, men jag kunde inte låta bli här heller!
Jag älskar att slå in grejer, och de säljer julgrejer överallt ju!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar