måndag 21 oktober 2013

Magmuskelmåndag

Idag har varit en lång dag. Det började med en stressig morgon där jag fixade så mycket hemma att jag glömde bort att äta frukost, vilket i sig ledde till magen knorrade lite under morgonlabben. Som tur var gick labben snabbt, vi behövde bara läsa av API 20E-resultaten från remsorna och mata in i datorn för att identifiera våra prover och dra slutsatser om föroreningen i färsen och räkorna vi testat. Vi var klara vid halv tolv och sprang då snabbt som attan iväg för att få i oss lite lunch.

Efter en snabb lunch gjorde jag mig hemmastadd i min vanliga stol i kemibibblan och skrev lite essä. Det går otroligt segt, jag känner mig totalt omotiverad. Testet är på onsdag, och då ska den vara memorerad. Fantastiskt!

Efter mitt lunchplugg hade vi föreläsning med en spanjor som hade världens hemskaste accent, frågade frågor mycket aggressivt och gick igenom ca en tiondel av alla sidor han hade i sin presentation (jag kan ha småsovit under den andra timmen). Nu blir det massor av plugg hemma istället. Tur att man har tid. Eller inte...

Efter föreläsningen idag var jag på gymmet och testade på en ny träningsklass med fokus på magmusklerna. Det var riktigt kul att leka med yogabollarna, men ganska hårt på handlederna. Jag hoppas i alla fall på mycket träningsvärk i morgon!

Igår blev inte mycket gjort, Olle är lite småsjuk och ville bara vara hemma. Jag gick pliktskyldigt till affären och handlade glass och tittade på GIF-match med den stackars sjuklingen (man måste ju offra sig) och efter det pluggades det lite (med betoning på lite) här hemma innan det var läggdags.


Vi hade en dubbel regnbåge igår. 

Höstfärgerna börjar verkligen att slå ut här nu.

Förutom glass hittade jag lite hjärtchoklad till Zoe på affären och en ny
julgranschoklad till mig som jag kände mig tvungen att testa. 

Den var kul, men smakade som helt vanlig choklad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar