torsdag 28 juni 2012

Semester

Nu har jag riktig semester. Sådan här tråkig jag-har-inget-att-göra semester. Vilket kan vara skönt ibland, men jag blir så lätt uttråkad... Idag var det dock skönt, för de senaste dagarna har jag gått och gått och gått, jag är helt slut i benen. Jag har flängt runt Glasgow på lägenhetsvisningar och har hittills hittat en bra, nästan mitt i stan. Igår när vi skulle på visning efter att Olle slutat väntade vi dock förgäves, ingen kom. När vi kom hem var lägenheten borttagen från sidan. De kunde ju ha ringt!


Forth & Clyde Canal slingrade sig igenom en park nära den lägenheten jag kollade på i tisdags, som vi funderar på.



Annars har jag spenderat dagarna med att kolla på serier, jag har gått på bio själv och lunchat med Olle på stan. Vi har ätit en massa god mat (ingenting är lika gott som när man får bestämma själv!), kollat fotboll och blivit glatt överraskade av att Sainsbury's åter har vår billiga favoritchoklad på hyllorna, samt vår nya upptäckt: kexknäckebröd, som är helt fantastiskt till frukost!



Det har blivit mycket potatis de senaste dagarna, nypotatisen är sjukt god! 

  
I morgon blir det mer visningar, ännu mera mitt i stan (där man nu om dagarna kan se turistbussar åka omkring med jazzband på taken. Jazzfestival i stada!). Ska bli intressant. Men nu, Tyskland - Italien! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar