måndag 11 juni 2012

Slutklämmen

Under helgen glassade vi i solen och badade i poolen under dagarna, och käkade gyros (pitabröd med fläskkebab, grönsaker och tzatziki) till lunch hos Christos i poolbaren. Lördag kväll åkte vi till Roda för en tvåtimmarsritt på riktigt tjocka hästar genom olivträdslundar, dalar och så längs stranden. På kvällen kollade vi in ännu en fantastisk solnedgång och i mörkret såg vi ljusen tändas i Albanien.


Tjockishästarna käkade medan vi pausade (fast min åt i och för sig resten av turen med). 



Det blev inte så många bilder, jag hade fullt sjå att klamra mig fast. Men det var otroligt fina miljöer!



Snålbild: Emmis längst upp till höger. 


Den sista fina solnedgången på Corfu som vi förevigade. 






Söndagen avslutade vi med kvällsdopp i det klara vattnet efter att ha ätit middag med imponerande efterrätter på restaurangen Seabreeze. Och sedan väntade vi. Med mörkrets inbrott smög vi ut med en pall och ficklampa från rummet och medan Emma höll vakt pallade jag en citron. Smått kriminell, stolt och nervös kände jag mig!


För mig blev det pizza med salami, svarta oliver, fetaost, vanlig ost (OST!), lök och tomater. Emmis käkade köttbullar och fick även hon obegränsat med ost. Det gillar vi!




Jag smaskade på en Bolero: chokladmousse fylld med kolasås och nötter, täckt av mjölkchoklad. Och så mer kolasås på det! Emma tog sig en chokladsufflé med smak av kokos som var helt utomordenligt god!



Olle fick vara med på promenaden hem längs stranden.


Lillasyster.




Mitt citronpallarträd!


Sidari Strip från vårt hotell sett. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar