onsdag 13 juni 2012

Varmt!

Idag är det verkligen varmt här i Söderhamn, jag var tvungen att ta en paus och vistas inomhus i "kylan" ett tag... Annars idag har jag läst tidningar som Bertil skickade med mig, man måste ju hålla sig utbildad även under sommarlovet!

Och så har Eva och jag gått på långpromenad med hundarna, och vi stötte på en stor dagisklass. Alla ville klappa hundarna och de frågade vad de hette och vilken ras det var. När de fick höra att vår lillfis kallas Knubbis spred det sig som en löpeld i ledet. Vi lyckades klämma oss förbi, men de hann upp oss när Ceazar badade och simmade efter pinnar. Det uppskattades också! Mindre av mig, som fick ta emot hundduschen senare...

Igår kom Jennifer och hälsade på, och vi gick igenom mina grejer från Gnarp, som varit ända upp till Arlanda och vänt när jag och Bertil släppte av Olle. Därefter stökade jag till pappas vind på jakt efter kängor och mer köksgrejer till Jenni, men vi hittade inte så mycket, så när pappa kom hem tidigt från jobbet blev det en blåsig cabtur till Bollnäs där vi kollade Erikshjälpen och jag träffade mamma över en glass på NK.

På väg hem till köttbullsmiddagen stannade vi och köpte en massa blommor. Och efter en latte och en massa teve med Jenni och hundarna vid min sida fick jag äntligen sova och ta igen vila efter att bara ha lyckats få 3 timmars sömn innan  Arlanda-resan.

Ikväll ska jag få träffa min gulliga farmor och farfar och imorgon blir det skolavslutning innan jag beger mig hemåt mitt i natten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar