måndag 29 maj 2017

Sjuk & frisk

Förra veckan började inte jättebra med en massiv förkylning som gjorde att jag var hemma två dagar. Hela dagen på tisdagen men på måndagen var jag tvungen att gå in och jobba två timmar eftersom både Steph & David var borta och jag var tvungen att ta hand om celler. Jag satsade på en tidig start och när febern började komma igång på riktigt i cell- och vävnadslabbet var jag nästan klar. Bara in på kontoret, kolla mailen och gå hem, alldeles kallsvettig och darrig. Rakt ner i sängen!


Tror alla typer av näsdukar tog slut i huset...


Olle kom hem med jordisar på kvällen och vi hade en avsmakning. De skotska är bäst!


Tisdagsfrulle! Jag försökte slänga i mig så mycket frukt och vitaminer som möjligt för att förbättra mig. Plus, allt annat smakade skit...




Onsdagsfrukost med ordentligt laddning för första dagen tillbaka på jobbet! 


Eukalyptus från Marrakech för den blockerade näsan & citron för halsen.


Sååååå pigg och redo för jobb! Jaja, så länge man inte har feber kan man fasiken köra på.


Pesto till lunchlådorna (som görs medan Olle fortfarande snusar och sover).



Jag var helt inställd på att tvinga mig frisk till onsdagen, efter jobbet skulle jag nämligen på IKEA-dejt med fika-gänget! Niall och jag ville handla stora plantor, Laura ville handla allt möjligt till sin nya lägenhet (vi är alla väldigt domestikerade nuförtiden, de har kommit ikapp mig och Olle äntligen) och eftersom hon körde fick vi plats med mycket mer grejer! Bland annat en Zoë (nyhemkommen från sin sejour i Frankrikes alper). Det var så härligt att få se henne igen efter typ ett år isär, och hon åkte till Portugal för jobb imorse så det var tur att vi klämde in en dejt medan vi hann! Vi käkade i alla fall köttbullar allihopa och gick och filosoferade över alla möjliga möbler och framtida kök. Olle var tråkig och satt hemma och tittade på fotboll - mer plats för grejer i bilen!


Laura gav oss ett presentkort som tack för utemöblerna så jag hade extra pengar att spendera! Skyndade mig hem från jobbet och bytte om till favoritklänningen och hann precis med innan Laura kom och tutade utanför fönstret. 


Nya sängkläder inhandlades bland annat!



De matchar datorn!


Olle godkände, pfew!


Ny stor planta i mitt hörn också, passar perfekt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar