måndag 29 maj 2017

Maj-break i London: Del IV - Linton

Efter vårt besök i Richmond Park bar det av mot centrala London & Kings Cross St Pancras i hettan för att ta ett tåg mot Cambridge & Sabina.



Chai-te och choklad-shopping på Hotel Chocolat till värdarna i väntan på tåget.


Ett tåg och en bussresa senare var vi framme i Linton utanför Cambridge där vi möttes av Sabina och en matlagande Thomas som åstadkom den här middagen: kyckling med pancetta, green beans & rostad sellerirot. Så gott! Till efterrätt blev det sedan lite väl mycket vin och en låååång trevlig pratstund. Vår måndagmorgon var således inte lika pigg som vanligt. Stackars Tom & Sabina som tvingades gå till respektive jobb!


Pittoreska Linton's flodpub.


Stackars Olle var inte i form för en förmiddag i strålande solsken i vackra Cambridge, men han tyckte det var ganska fint när vi gick runt i alla fall.


Promenad längs River Cam.




Man ska ha huuusbåt...
























Mååååånga cyklar fanns det.




























Smått idyllisk ko-"hage" (de gick fritt bland folk i parken) längs kanalen.










Gratis smakprov från Wagamama's på väg till stationen och Stansted Express, och så en blåbärsmuffin från vår tilltänkta picknick som jag istället fick äta på perrongen.


Jag läste klart min bok på tåget till Stansted, medan Olle satt bredvid mig och försökte sova/må bättre.


Liiiiite bättre mådde han på flygplatsen i alla fall, så vi firade med sushi till mig och en varsin frozen yoghurt medan vi laddade upp telefonerna och bokade taxi hem. Viktigt att komma hem i tid från flygplatsen när en GIF-match går på eftermiddagen!


Högt i det blå och på väg hem där solen gav vika för regn som vanligt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar