onsdag 28 augusti 2013

Lugnet före stormen

Just nu sitter jag och har det lugnt och skönt hemma i lägenheten, men snart blir det åka av! Ikväll ska vi ha knytis med lite blandat ISoc-folk, i morgon anländer en husgäst och på fredag en till. På lördag far jag och husgästerna till Isle of Skye med ISoc och sedan är det September och inte mycket tid kvar till skolstarten - spännande, spännande!

I veckan har jag varit hyfsat upptagen faktiskt, min masters-ansökan börjar ta sig - med hjälp från min briljanta vän Spunken - och igår hade jag en fullspäckad dag från morgon till kväll. Det började med en massa sysslor hemma och sedan fortsatte det med lunch på en lokal indisk restaurant med Chloe och hennes föräldrar. Det var jättegott, förvånansvärt billigt och vi hade det väldigt trevligt. Efter att cyprioterna begett sig hemåt vände jag på klacken och gick för att hämta min lön i Whiteinch. Som jag trodde så var kuvertet lättare än väntan, de snälla människorna på Supreme hade så klart dragit av en timme för lunch och raster, något som jag inte minns att jag hade när jag jobbade. Tack och bock för den! 

När jag kommer hem ser jag att Pexel har mailat att de slarvat bort mina bankdetaljer, så den lönen ser jag inte skymten av den här veckan heller. Fantastiskt! Extra bra att vara pank när man får besök. Jag har rekryterat nya skandinaver till Pexel också, de har en massa projekt på G och behöver folk (hojta om ni känner er sugna!). 

Efter att jag hämtat lönen och kommit in i lägenheten var det bara att vända igen och knata till skolan för biljettförsäljning till i helgen. Vi hade tunt med folk men skrapade ihop nog för att kunna boka hostel och buss, vi lyckades till slut! 

Nu vet ni vad som hänt hittills i veckan, nu ska jag gå och kolla om mina kräftor har tinat än. Annars är det katastrof, mina vänner! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar