söndag 21 december 2014

Retroinlägg 3: Stressig fredagsförmiddag & sen pysselnatt

Äntligen kom näst sista jobbfredagen, och jag var på jobbet strax efter 7! Jag var så ivrig att få fara hem hyfsat tidigt, men jag ville ändå få en massa grejer gjorda, så det blev en riktigt stressig förmiddag, med peptalks från James & Laura. Tur att de var där och uppmuntrade och höll koll, jag var riktigt knasig där ett tag! Jag hade inte riktigt ätit ordentlig mat sedan knytisen med Meike på onsdagen, och det var mycket som skulle hinnas med. Allt hanns dock med till slut, och jag kunde dra en lättnadens suck när jag några timmar senare satt nermyst i ett säte på tåget hem mot Glasgow. 

På väg hem!

Olle mötte upp mig på stationen i Partick efter en kort jobbdag (de får gå halvdag om de ska på fest med jobbet senare samma dag) och tog över min packning och ledde mig hem till en stor kastrull med pasta och köttfärssås han rört ihop bara åt mig. Ren lycka i stålfri kastrull!

Vid sjutiden for Olle tillbaka ner till stan för Hudsons årliga julkalas på Hilton medan jag blev kvar med en Paul som var ungefär lika stressad som jag varit tidigare under dagen. Han skulle flyga till USA dagen efter och hade inte alls packat, så det blev en sen natt för oss båda. Jag tog itu med att julpynta lägenhet (som Olle hade tjatat!) och Paul försökte reda ut sin packning medan vi lyssnade på hög musik och snattrade om allt mellan himmel och gjord som vanligt (vi går jättebra ihop, jag saknar honom lite när han inte är här faktiskt, även om det är mycket mindre stökigt!). 

Paul gav upp och gick och la sig vid 1 tror jag (han skulle ju trots allt upp tidigt), men jag stannade uppe och uträttade en massa sysslor i väntan på Olle: jag strök, duschade, diskade etc... Men trots att jag höll mig upptagen till 3 såg jag inte en skymt av Olle, så jag bestämde mig (efter att ha blivit uppringd av min fästman och fått prata med en full Brian i en halvtimme - trevligt men stundtals smått svårförståeligt) för att gå och lägga mig själv. Olle ramlade in strax efter halv fem, svettig efter att som vanligt ha sprungit hem från stan, och väckte mig efter ganska precis en timmes sömn, men det gjorde inte så mycket, vi somnade ganska direkt båda två och med undantag för en liten paus strax efter 7 då jag gick upp och väckte Paul och sa hej då och god jul så sov vi till runt elva på lördagen (mycket imponerande för oss). 

Vi fick julgåvor både från Gnarp...

...och grannen när jag kom hem.



Senare under helgen ramlade även paket från Göteborg in!



Jag ska baka peppisar med nya måttet idag.

Olle hade handlat glittrigt munskölj när jag kom hem, juligt värre!

Redo för julfest!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar