måndag 15 oktober 2012

Rackarns!

Har haft en alldeles för jobbig dag idag, och än är den tyvärr inte över... Det var tungt att gå upp i morse, men både jag och Olle kom upp till slut (jag först som alltid, måste bli så när man ska stryka skjorta och göra lunch och frulle åt gubben). Väl på skolan blev immunologin försenad p.g.a en fallerande videolink, så lektionen hastades igenom.

På rasten gick jag till SRC för att få ut pengarna för böckerna jag sålt, men kön var skitlång, så det blev inget av med det. Jag knatade till bibblan istället och panikpluggade i två timmar (jag har alldeles för mycket att göra nu känner jag, och alldeles för lite tid att göra det) innan jag tryckte i mig en macka på väg till nästa lektion, Molecules of Life.

Väl där simultanantecknade och renskrev jag föreläsningen och en annan föreläsning från förra veckan innan jag kilade till Forensics där vi idag fick öva på att förfalska signaturer. Behövligt? Kanske det...

Efter skolan blev powerwalk hem och plugg direkt. Har tyvärr en tutorial i MoL i morgon och förjobbet är hyfsat redigt. Har lyckats svara på de flesta frågorna, men boken läses inte, den är så tråkig! När Olle kommer hem ska vi försöka reda ut graferna tillsammans, han är ju expert på det området. Tanken på de där graferna förstörde min dag från början!

Som om inte det vore nog så fick jag idag reda på att jag inte fick jobbet på JJ's. Judy sa att hon tyckte att jag jobbade bra och att det var synd att tiderna inte funkade, men hon skulle behålla mitt CV och ringa om de behövde mig. Så det känns ju bra i alla fall!

Annars på jobbfronten så ringde Toni från Pexel i fredags, men jag hade lektion så jag hann inte på det. När jag sedan ringde upp hade hon gått hem för dagen, och lördagar och söndagar är det stängt. De ville att jag skulle översätta lite och köra lite kvalitetskontroll, och sådana uppdrag är ju toppen eftersom man kan göra det rätt snabbt hemma. Jag ringde upp idag, men de hade redan gett det till någon annan... Det går INTE bra nu!

Tycker synd om mig själv idag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar