måndag 29 oktober 2012

Besök

I helgen var svärmor och Olles syster Anna här och hälsade på, så vi utforskade "bubblan" på lördagen och åkte på utflykt till Loch Lomond på söndagen innan det var dags för hemfärd. Vi hade riktigt mysigt väder i lördags, men med söndagen kom regnet. Tur vi körde på taxi!

Fredagsmiddag: körv med mos! Eller bangers and mash som det heter här...

Lördagsbrunch på Cup. 

Det blev inga muffins, men nog var det frestande!


Anna.

Tetimer - det har jag aldrig fått förut! Vi räknade ner dragtiden
tillsammans, nästan lika roligt som nyår!

I Kibble Palace @ Botanical Gardens. 




























Efter Botanical Gardens-besöket blev det pub: Oran Mor, för att vara mer exakt. Och efter det hoppade vi på tunnelbanan in till stan för lite shopping och (efter ett tag) värmande kaffe innan vi åkte tillbaka till West End för att käka middag på The Bothy. Och vilken middag det blev! Anna gjorde kvällens bästa val med sin haggis till förrätt (bästa i Glasgow!) och lamm till varmrätt. Liza käkade lax och stek, Olle soppa och stek och jag, jag käkade mumsig getosttarte till förrätt och kyckling till varmrätt. Till efterrätt käkade Liza osttallrik, och jag Bailey's-cheesecake. Olle och Anna slog på stort och tog en tallrik med fyra olika desserter: pannacotta, glass, cheesecake och Crème Brûlée på pistagenötter. Mums! 

På söndagen lämnade vi bubblan bakom oss och åkte tåg till ett
akvarium vid Loch Lomond. 
















Lilla Anna!




Efter akvariet blev det pasta på JJ's innan vi åkte hem och tog det lite lugnt innan Liza och Anna lämnade oss för en pubkväll innan de skulle på bussen till Edinburgh. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar