lördag 24 september 2011

Helgen 2 - 4 September

Veckans sista vardag spenderades på lägenhetsstädning. Och vi hyrde en betongborr av skotska Matt Damon. Vi fick färgprov till köket. Och jag spillde ut en av burkarna över parkeringen utanför färgbutiken. Vi begav oss till IKEA för andra gången.

Dagen efter fick vi äntligen ihop en så efterlängtad säng och vi besökte IKEA en tredje gång. Skotska IKEA har ingen pizza i bistron, MYCKET sämre och konstigare restaurang och inte så uppmärksam kassapersonal (vi upptäckte efter ett av våra besök att vi i självscanningen glömt scanna några saker och därmed lyckats komma undan nästan 400 SEK billigare). Korvbröden är inte heller ok, men sill har de och det inhandlades tillsammans med mycket saknat hårdbröd och åts till frukost med ägg.

Vi hälsade på vår granne, tanten på bottenvåningen, som bott i sin lägenhet i 40 år. Hon pratar förvånansvärt bra engelska för att egentligen ha Gaeliska som modersmål, och hon är väldigt hjälpsam och söt.

Söndagen resulterade i ännu ett IKEA-besök och vi halkade in på en rätt stor lokal bröllopsmässa med en massa smakprov, vin, magiker, bra musik och fancy kiltutstyrslar för brudgummar.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar