lördag 28 juni 2014

Visningar och annat tjafs

Så var ännu en jobbvecka över och jag är tillbaka i Glasgow. Jag kom hem vid fyra igår efter att bara ha jobbat till lunch. Jag hade inte speciellt mycket att göra, och jag hade en visning vid två (billigt och bra rum, men i den skummare delen av Dundee, inte så sugen) och innan det gick jag, Seb, Lucy, Laura och Cordula och käkade lunch på ett nytt ställe Lucy hittat. Det var mycket trevligt och gott, men jag var som sagt tvungen att springa till min visning och sedan hoppa på ett återigen fullproppat tåg till Glasgow för att hinna hem till visningen av vårt extrarum. 

Kycklingwraps på Avery's. Laura och Lucy valde bättre och tog halloumi-
sallad, den såg gudomlig ut!


Tjejen som kom och tittade på Chloes rum hette Laura och var supertrevlig, om hon inte vill ha rummet, tror ni att man kan hålla kontakten ändå? Hon kändes som bästa väns-material, otur för mig att jag inte får bo med henne så mycket om hon flyttar in...

I labbet har det äntligen hänt grejer den här veckan, jag använde nya ingredienser och en ingrediens som Nicola fixat, och nu är mitt experiment på god väg att fungera. Allt har sett bra ut den här veckan, jag höll på att smälla av igår när jag läste mina grafer, men jag kommer inte att veta definitivt förrän på måndag om det funkat och jag kan gå vidare. Håll alla tummar tack! 

Utanför labbet har vi inte gjort mycket den här veckan, förutom att kolla fotboll på kårhuset när Tyskland spelade mot USA i torsdags. Vi degade ner oss i de slitna skinnsofforna framför några väl valda skärmar och mumsade på chokladbollarna jag gav Anders i present (han fyllde år i torsdags). 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar