tisdag 11 mars 2014

Vårsol i G-town!

Nu har solen gått ner men annars har det varit strålande sol och blå himmel både idag och igår. Det njöt vi så klart av till fullo med mys ute på Universitetet innan våra föreläsningar både idag och igår. Igår var det dock lite spattigt, vi visste inte vad vi skulle göra av oss själva efter att ha lämnat in labbrapporten, men det gick över! 

Jag jobbade som bekant med labbrapporten i helgen, i lördags gick det riktigt dåligt, men i söndags gick det framåt! Det mest produktiva som hände i vårt hus i lördags var att vi tittade på Melodifestivalen (fel låt vann, men nu kanske hon slutar ställa upp i alla fall). 

Igår lämnade jag så äntligen in min lilla helgbebis som jag till slut var ganska stolt över, med tanke på allt strul som varit med borttappade data och annat joll som professorn bjöd på. Jag firade med att titta på film hemma under förmiddagen innan föreläsningarna och senare med ett mycket effektivt nytt core-träningspass på gymmet (känns idag!). 

Idag har jag varit hemma och suttit på baksidan ute i solen och njutit. Jag har inte pluggat direkt, men lyssnat på en hel del missade avsnitt av mina informativa podcasts. Jag pluggade igår under filmen då jag under de segare delarna letade efter artiklar till min essä som ska skrivas nästa vecka, det får duga! 


Mitt pris för att ha lämnat in rapporten: vårblomster!

Gårdagens våriga middag: sallad! Liknande den som bjöds idag...


På väg till Uni i solskenet idag.





Läkarbyggnaden där vi alltid käkar lunch.







Så här härligt var det i morse, klart man var tvungen att sitta ute!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar