torsdag 1 november 2012

En helt vanlig torsdag

Idag har Olle haft fredag (han är ledig i morgon), och jag en alldeles vanlig torsdag. Började november bra med att skriva ut fel papper till föreläsningen i morse, men det gick vägen ändå. Efter det knatade jag omkring planlöst då jag hade gjort klart allt mitt jobb och hade ca 2 timmar kvar till nästa lektion. Slutade med att jag gick hem med en del grejer, men den här gången gick jag faktiskt tillbaka till lektionen! Brukar vara svårt annars... Kanske berodde det på att det var soligt och fint ute?

Efter fysiologin tänkte jag att jag skulle gå ner på stan och shoppa lite och vänta på Olle. Men se det gick sådär, för solen som sken innan lektionen hade ersatts av hällregn. Men jag kämpade på eftersom jag såg en blå himmel åt stan till, och halvvägs genom Kelvingrove Park belönades min dumdristighet med sol som värmde och torkade och en fin regnbåge.


Olle och jag gick hem sedan också, så idag har det blivit mycket promenad. Vi klarade oss nästan utan regn, lite stänk kom det i Partick. Väl hemma lagade Olle mat åt mig medan jag fixade och donade med tvätten. Supergod mat blev det, oj oj oj! Och jag fick använda min nya form som jag fick av svärmor och Anna när de var här för att få till riset.

Fläskkött i gräddsås med kanderade morötter och vildris. Mmm-mmm!


Nu sitter vi och myser och har nyss bokat en julresa minsann! Amsterdam blir det för oss över jul, ska bli så himla skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar