fredag 2 november 2012

Äntligen ledig!

Nu så var det helg, och som jag har längtat efter den! Vi har haft en riktig mysdag idag, välbehövd kändes det som. Efter min lektion i morse väntade vi ut regnet och löste sudoku på skolan innan vi knatade ner på stan, Olle letade visst efter presenter till någon tjej...

Efter ett par timmar i affärer eller i den bländande solen som tittade fram emellanåt så hamnade vi på World Buffet för lunch/middag. Stället är nytt och erbjuder buffé med rätter från Indien, Japan, Italien och Kina. Det var mest indiska grytor kändes det som, men även lite pizza, pasta och sushi. I priset (hutlöst billigt, även om det inte är världens bästa kvalitet) ingår även dessertbuffé. Jag hittade en mintglass med chokladbitar i som var så himla god! Tur man är erfaren och sparar plats för efterrätt!

Efter buffén var vi ju fyllda med energi och knatade hem. Jag har fixat och donat lite och Olle spelar  FF Dimensions på paddan, och nu blev jag helt plötsligt helt slut! Jag som tänkte stanna uppe till minst 11 och gratta en viss person på födelsedagen! Kanske får bli i morgon bitti?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar