lördag 12 december 2015

Julbaket 2015 - Brödpaus

Ofta när det bakas här hemma så glömmer vi att äta, men då är både Olle och jag ganska duktiga på att svänga ihop nödbröd att mumsa på. Förrförra helgen räddade jag oss medan Olle pluggade, jag producerade en dill- och gräslöksfocaccia utan jäst (som serverades med vår nya favorit: varm kronärtskocksdipp). Förra helgen räddade Olle oss alla i frukoststund med otroligt mumsigt stekpannebröd med havregryn, till och med specialdesignat!



Ska man tillverka varm dipp behöver man bland annat
 lite julmajonnäs.


Olle åstadkommer alltid så sexiga degar...

Till havregrynsbröd behövs lite julsmör tydligen.

Limited edition hjärtbröd till mig! Han håller alltid på och busar när jag inte är i köket...





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar