tisdag 9 september 2014

Gastronomi, vilken magi!

I helgen mumsade Olle och jag på riktigt finfin mat, och här kommer bevisen!


De här godsakerna kan vi kanske äta nästa vecka.

Vi inledde vår helg efter Olles tandläkarbesök med ett nytt recept på äppel-
pannkisar.




Mmm-mmm!

Olle föll pladask, och jag var inte långt efter!







På eftermiddagen/kvällen gjorde vi bananglass med
jordnötssmör.

Det blev pannkaka på söndag igen, ett recept med grekisk yoghurt, supermums!






Konsistensen med grekisk yoghurt är magisk!

Jag tillverkade tryfflar till Lauras födelsedag och fest i helgen också.



Jag testade ett nytt, busenkelt recept med en ny produkt Lucy på jobbet tipsat om.
Det är en burk med något som har samma konsistens som jordnötssmör, och
smakar som pepparkaka. Riktigt gott och uppskattat blev det.

I söndags morse tillverkade Olle och jag nöt- och banancheesecake till
kvällens film, Hunger Games Catching Fire.


Vi mumsade gott till middag också, vi mixade ihop en pistagetapenade...




...och falafel...



...som vi bakade i ugnen istället för att fritera.

Ta-da! Vi serverade våra falaflar med ångad spenat.









I söndags blev det mer runda grejer...

...kalkonbullar!



Vi serverade våra bollar med pasta svängd i sötpotatissås och ärter.






Nu är jag tillbaka i Dundee och mumsar påssoppa och 
bakpotatis, men minnena lever kvar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar