fredag 9 maj 2014

Viper

Efter att tentan äntligen var över var vi alla så klart jättelyckliga, och vi skyndade nerför trapporna för att smaka på friheten. Så klart möttes vi av ÖSREGN. Men, vad gör väl det? Vi tog skydd i Glasgow University Union's källarpub och skålade för vårt sommarlov istället! Det var proppfullt av lyckliga studenter där, så Leon, Ula, Imogen och jag bestämde oss för att gå hem till mig efter ett par timmar så att vi kunde umgås i lugn och ro. Leon flyger hem till Norge idag, så vi ville fira tillsammans innan han for. 

Väl hemma stötte vi på Olle som satt och överlyckligt observerade när Giffarna spelade mot Ängelholm och ledde med 4-1. Efter matchen umgicks han dock med oss i vardagsrummet och vi spelade lite spel och drack Ula's supergoda Cosmo's och hade det allmänt trevligt (även om killarna inte såg helt nöjda ut när Imogen och jag - som har helt samma musiksmak - försökte sjunga med i alla sånger och tonarter som spelades på Spotify!).

Jag fick faktiskt några poäng igår när vi spelade, så stolt!

Vikingamännen spexar.



Ula blir lite fejk-aggressiv av Cosmo's...


Vi försöker ta en selfie, men det går sådär...




Strax efter tolv gick Olle och la sig och vi mötte upp resten av vår klass på Viper, en klubb nära campus här i West End. Det var inte direkt mycket folk, men vi hade jättekul allihopa! Nästan hela klassen dansade tills klubben stängde och vi blev uttvingade i regnet igen. Jag fick sällskap halvvägs hem av Niall och hans vän, men sedan fick jag knata själv i mörkret. Jag oroade mig dock inte ett dugg för mig själv, utan mer för att alla andra skulle komma hem helskinnade.

Jag var i säng vid strax innan fyra tror jag, och min vana trogen gick jag upp när Olle gick i morse vid kvart i åtta. Någonting säger mig att jag kommer att vara lite seg närmare kvällen... 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar