lördag 6 juli 2013

Tidig kväll

Idag blir det en tidig kväll då vi ska upp i morgon för en heldag i Edinburgh innan vi möter upp Andreas på flygplatsen. Vi ska försöka fira vad vi tror är vårt anniversary (vi gjorde ju slag i saken och blev ett par under gatufesten någon gång) med ett besök på zoo och lite mys i stan. Det ska bli pangväder i både Glasgow och Edinburgh ett par dagar nu, så vi ska försöka ta vara på det så gott vi kan. Det känns extra kul att Andreas kommer när det blir finväder, Glasgow är verkligen en toppenstad i solskenet! 


Igår var jag på stan och njöt av solskenet med Olle under hans lunch. När vi satt på trappan på Royal Exchange Square bakom Gallery of Modern Art så kom det ett bröllopsgäng och poserade för en enträgen kameraman. Jag tyckte killarna var väldigt stiliga så jag smygtog ett foto!



Olle hade inte kilt, men var nöjd ändå!

Annars i fredags var jag hos frisören och skaffade mig en ny frisyr. Jäklar vad jag var nervös när saxen närmade sig luggen!



Idag avnjöt vi solskenet med en långpromenad i vår otroliga West End-bubbla (helt fantastiskt i solen, Glasgow at it's best!) och lite lunch på en italiensk restaurant på Ashton Lane. Det var smockfullt på alla uteserveringar idag, vi gick på massor av ställen innan vi fick ett bord. Det var väldigt trevligt därinne och maten var super. Jag åt skinny-pizza med getost, kronärtskockor, mozzarella, paprika, aubergine och soltorkade tomater och Olle käkade anksallad. När vi satt där och väntade på maten såg vi in i framtiden också. Pojken vid bordet bredvid tappade sin lilla lastbil och Olle plockade upp den. Då inser jag att ungen (ca 3 år) är blond som Olle och har ett par tjocka brillor med gummirem. Jaha, då vet vi vad vi har att vänta oss! Han verkade trevlig i alla fall, han vinkade och sa och hejdå till oss när de gick...





Vi har ätit gott hemma i helgen också, med hemgjorda kikärtsbiffar och chorizo igår och potatis- och purjosoppa idag. 




Nej, nu är det dags att sova så att man orkar med att smälta i solen och kolla på djur i morgon!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar