söndag 23 juni 2013

Söndagsduktiga

Idag har vi varit riktigt duktiga! Jag har storstädat köket, vi har storhandlat, rensat förråden, Olle har skaffat gymkort och vi har varit på gymmet. Jag simmade medan Olle körde kondition och styrka och sedan traskade vi hem och avslutade dagen med bangers and mash (korv och mos). Olle sitter även just nu och pluggar de sista kapitlen i F3-kursen medan jag försöker hålla mig ur vägen! 

Hela West End har i princip varit stängt idag då Glasgow stod värd
för årets British Cycling's National Road Race Championships.



Annars idag har vi hunnit med att se Giffarna slå Brage med 2-1 i Superettan och så har vi bokat julflyg hem tur och retur till Sverige. Vi far direkt efter att min tentaperiod är över och stannar över nyår. Vi hade ett litet dilemma med att hitta flyg som vanligt, Norwegian kostar ju mer när det inte är säsong och med Ryan kommer man ju till Skavsta... Det blev till slut flyg med KLM från Glasgow via Amsterdam och slutligen till Arlanda. Perfekt tider, schyssta priser på ett bra flygbolag och så får vi flyga från Glasgow.

Slutligen: jag ser fram emot sol i morgon (enligt BBC) när jag ska ut på äventyr, i helgen har gummipjucksen fått jobba! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar