torsdag 24 januari 2013

Senaste nytt

Jag har varit upptagen de senaste dagarna, så det har inte blivit något bloggat. I lördags spenderade jag förmiddagen med att skriva klart min essä om restriktionsenzymer innan jag for iväg till Spunken i Edinburgh för en ytterst trevlig kväll med vin, LCHF-lamm och ost, bara för att bli utkastad morgonen därefter då hon (tillsammans en del andra blonda, nordiska skönheter) skulle iväg och piska något stackars skotskt lag i handboll.



Snöigt på slottet i Edinburgh i söndags. 

Jag kom över detta hyfsat fort och spenderade min morgon på Starbucks på telefon med Olle och sedan på Princes Street affärer. Varför? Tja, jag var tvungen att fördriva tiden tills jag skulle möta päronen på flygplatsen. 

Kändes som att tiden gick alldeles för sakta just då, jag ville ju krama om min pappa NU! Men när de väl kommit så gick tiden alldeles för fort, ville att de skulle stanna och blev jätteledsen när de for (som förutspått, hatar att säga hej då!). Men vi hade väldigt trevligt under den tid de var här, med middag på Bothy, skolbesök, drinkar och färsk fisk hemma hos oss och så blev det ju en del te till frukost på Cup. Det shoppades en del med, Eva lämnade landet några par skor rikare och jag kan ha fyllt på min skohylla lite också!



Nu är det tillbaka till skollivet, jag har lite svårt att komma igång igen. Men jag är nöjd med mitt jobb på min MoL-tutorial den här veckan i alla fall. Olle och jag jobbade ju med inlämningsuppgifterna förra veckan, men vi verkar ha varit de enda. I min grupp var jag den enda som hade två kopior av arbetet och rätt svar på alla frågor med korrekt graf. Jag kände mig lite kaxig, men också smått obekväm när föreläsaren zoomade in på mig och frågade mig om alla svar och vägrade släppa ögonkontakt. Men jag älskar att vara en pluggis och jag har inte känt mig överlägsen på ett tag (mycket smartbyxor på universitet, vem hade kunnat ana detta?) så det var rätt skönt ändå. 

Turligt nog är det snart helg, bara långdag kvar imorgon. Förhoppningsvis har studiehuvudet kommit på plats igen till nästa vecka, för jag har prov i neurologi på onsdag. Medan vi väntar på att den biten ska trilla dit så passar jag på att umgås med mina vänner. Idag pluggade jag hemma hos Marios, var på gymmet med Jenny och häromdagen skypade jag med Kauk ända från NZ. 

Ännu mera glad blev jag när jag kom hem idag och hade fått paket från svärföräldrarna med helgläsning! Ser fram emot två dagars ledighet!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar