tisdag 1 november 2016

Halloween Del 1

I lördags var det ingen vanlig dag, utan Olles 32:a födelsedag! Vi startade med en redig sovmorgon och sedan fick Olle paket på sängen som sig bör när man fyller år. Efter en snabb frukost rände vi sedan en massa ärenden runt West End - vi hämtade brunch-vouchers, gick till tandis & banken och storhandlade som vanligt. Tyvärr var vi för sent ute för att få brunchplats samma dag, så det fick bli en endags-försening på Olles systers trevliga present. Hon var med och firade lite ändå i alla fall, vi fick nämligen Skype-sällskap vid eftermiddagsfikat! Olle hade precis tagit ut sitt bröd ur ugnen när paddan plingade till och Anna dök upp i rutan.

Grattis Olle 32 år!


Vi hade inte direkt finväder, men färgerna var fortfarande på plats. 



Medan vi var ute överjäste möjligtvis Olles deg liiiite grann...

...men det blev fint bröd av den.

Till brödet fikades även typ 100 clementiner. De börjar bli riktigt goda nu!

Efter det lilla roliga blev dock Olle lite ångestfylld och återgick till sina studier. Det gick inte jättebra dock... Vi skulle ju ha befunnit oss på Halloween-fest hos James, men det blev inte så. Dock blev det ganska kul hemma ändå, Olle blandade drinkar av all dryck som stått hos oss efter olika fikan och fester, och sedan blev han så klart ett socialt geni och ville prata helst med alla både han och jag kände. Jag satt mitt emot och bara fnissade åt hans Facebook-hyss tills han fick nog och började se lite trött ut. Då blev det midnattsmat i form av haggispasta och sedan slog vi på en film som vi trodde skulle vara rolig. Efter att ha sett den (The Voices) är det kanske inte det ord jag helst skulle använda för att beskriva den... Den matchade dock Halloween bra, den var ganska otrevlig på vissa ställen (speciellt den skotska katten). 

Ingen Halloween-fest, och vi som förberett kostymer och allt!

Tim kläddes upp hemma hos oss istället.


Studier & "pina coladas", det är en dödlig kombo.



Träskläsken och James's vodka-slatt gick bra ihop, men räckte som tur var bara till en drink var.


Jag underhöll och dokumenterade födelsedags-gubben från andra sidan bordet. Hoppas han inte läser bloggen den här gången, han ville nog inte ha fniss-fotona här...



Kvällen slutade ungefär så här (han sov i alla fall igenom slutet på filmen).

Älskade, knasiga gubbe!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar